KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

SKŁAD RADY PEDAGOGICZNEJ:

  1. Przewodniczący: Marek Stanik – dyrektor
  2. Dorota Kisiel - wicedyrektor, pedagog
  3. Marta Ałaszewska – psycholog
  4. Paulina Baryła-Jędrzejczyk – psycholog
  5. Bartłomiej Czerwiński - pedagog
  6. Ewelina Dajcz-Popowska – pedagog
  7. Ewa Dąbrowska-Broszczyk – psycholog
  8. Sylwia Derach – logopeda
  9. Marta Dziubałtowska – psycholog
  10. Jolanta Gromek - logopeda
  11. Lidia Herbik – logopeda
  12. Małgorzata Kordowiak-Sima - pedagog
  13. Klaudia Kraska - psycholog
  14. Dagmara Łągwa – pedagog
  15. Katarzyna Ossowska – pedagog
  16. Agata Przybył – logopeda
  17. Aleksandra Stępień – pedagog
  18. Małgorzata Stolarska – pedagog

Rada Pedagogiczna jest kolegialnym organem Poradni.

W skład Rady Pedagogicznej wchodzą wszyscy pracownicy pedagogiczni zatrudnieni w Poradni.

Przewodniczącym Rady Pedagogicznej jest dyrektor Poradni.

Kompetencje Rady Pedagogicznej

Regulamin Rady Pedagogicznej

Uchwała 1/2014

Plan pracy 2014/2015 - strona 1, Plan pracy 2014/2015 - strona 2, Plan pracy 2014/2015 - strona 3, Plan pracy 2014/2015 - strona 4, Plan pracy 2014/2015 - strona 5, Plan pracy 2014/2015 - strona 6

Podmiot udostępniający informację:
Powiatowa Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna w Piotrkowie Trybunalskim
odpowiada: Marek Stanik
data: 05-03-2020
wytworzył: Marek Stanik
data: 05-03-2020
data: 05-03-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 05-03-2020 - Edycja treści
  • 11-07-2016 - Edycja treści
  • 08-07-2016 - Edycja treści
  • 31-03-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 2307